Shopervaringen

Vistaprint Ervaringen & Reviews

VistaPrint.nl is de online oplossing voor top kwaliteit drukwerk tegen de laagste prijs. VistaPrint is het adres voor de beste aanbiedingen. Profiteer nu ook van het succes van VistaPrint!

Iedereen kan bij VistaPrint.nl uit 42 voor-ontworpen visitekaartjes kiezen en maar liefst 250 stuks gratis bestellen. En ze zijn volledig in kleur! Tevens mag iedereen zo vaak deze GRATIS visitekaartjes bestellen als men wilt.






De voordelen van VistaPrint op een rij:

  • Een uniek aanbod: niemand, maar dan ook werkelijk niemand kan in Nederland een dergelijke aanbieding van hoge kwaliteit drukwerk tegen de laagste prijzen kan aanbieden.
  • Gemak: men kan deze kaartjes binnen enkele minuten bestellen zonder dure software of ontwerpervaring.
  • Maatwerk: men kan de visitekaartjes totaal naar eigen keuze ontwerpen.
  • Gratis: men kan kiezen uit maar liefst 42 GRATIS visitekaartjes ontwerpen, dus er is voor ieder wat wils!
  • Diversiteit: naast gratis visitekaartjes bieden wij ook maat drukwerk voor brochures, presentatie mappen, PowerPoint sjablonen, postkaarten etc.!
  • Snelgroeiend: met meer dan 7 miljoen klanten binnen 5 jaar zijn wij een gevestigde naam en één van de meest bezochte web sites en e-retailers in de markten waarin wij actief zijn.

door Truus @ 01-11-2014 om 21:32
1/5 Star

De goedkoopste flyers met de duurste verzendkosten!!!

Tussen de 39euro en 63 verzendkosten!!! en voor die 39euro moet je nog twee weken wachten ook.

Alleen als je de offerte functie gebruikt zijn de verzendkosten zichtbaar. In je winkelmandje zie je ze niet totdat je je order bevestigd hebt en naar de betaalpagina gaat.

Lijkt me niet binnen de kaders van de nieuwe webshop wetgeving!!!

 


door Jose @ 08-08-2013 om 10:00
4/5 StarStarStarStar

@Janet: hoe lang duurt bij jou een week dan wel niet? Bij mij maar 7 dagen!!


door Janet @ 25-03-2013 om 12:01
1/5 Star

Vistaprint, levert veel te duur en komt leveringsafspraken niet na. Visitekaartjes met een verzendkosten van 18,50 die binnen 7 dagen geleverd zouden worden. Werden pas na een week ontvangen


door Reinout @ 21-07-2012 om 22:49
1/5 Star

Ik heb visitekaartjes besteld bij VistaPrint en zelf het ontwerp gemaakt.Op de site kan je zelf de opmaak verzorgen en ik heb dat zo nauwkeurig gedaan als de site toeliet.Toen de kaartjes binnen kwamen bleek de kleur blauw heel anders dan de kleur die ik had gekozen en de tekst stond veel te laag op het kaartje.Het kaartje was duidelijk anders dan het kaartjes uit mijn ontwerp op de site en toen ik klaagde zei men dat het resultaat precies het zelfde was als mijn ontwerp, ze zijn daar blind volgens mij.

De maat van het kaartje is ook geen standaard vistekaartjes maat.

Kortom Rommel en de service is ook waardeloos, als je al van service kunt spreken.

Aangezien ik toch visitekaartjes moest hebben, heb ik deze maar besteld bij Smileprint. Ik heb uiteraard het zelfde ontwerp genomen en hoewel ik er eigenlijk weinig vertrouwen in had, bleken de kaartjes perfect te zijn.

Bij Smileprint is 400 grams karton gewoon standaard en bij Vistaprint heet dat premium kaartjes en moet je er extra voor betalen. Ook is het karton veel gladder dan bij vistaprint en de maat is gewoon een standaard visitekaartjes maat.

Voor mij geen Vistaprint meer, nooit meer.

 


door Petra @ 20-04-2012 om 17:39
1/5 Star

door D van der L @ 30-03-2012 om 12:07
1/5 Star

Heb 250 visitekaartjes besteld. Nu ik achteraf alternatieven vergelijk blijkt dat ik veel te veel heb betaald. Daarnaast heeft het visitekaartje dat ik heb besteld een vreemde afmeting. Ik ga naar een 'expert' zoals Vistaprint omdat ik niet hoef na te denken over dingen zoals een standaard formaat van een visitekaartje. Prijs is nog daar aan toe, maar dan wil ik ook kwaliteit. Zwaar teleurgesteld, Vistaprint is voor mij een afrader!


door van Gelder @ 05-02-2012 om 22:25
5/5 StarStarStarStarStar

door van Gelder @ 21-01-2012 om 00:16
5/5 StarStarStarStarStar

door evi @ 01-01-2012 om 16:18
1/5 Star

voor mij geen vistaprint meer. De kwaliteit trekt op niets en uiteindelijk geven ze de klant daarvan de schuld...


door Evi @ 01-01-2012 om 16:15
1/5 Star

In december een kalender besteld om kado te doen aan mijn moeder. Deze trok echt op niets!! de kleuren zijn lelijk, mijn zoontje had op een bepaalde foto precies geschminkte ogen en op een andere was de inkt gewoon uitgelopen...

Gemaild omtrent de teleurstelling, ik kreeg meteen een nieuwe opgestuurd. Ik bliji Tot ik de kalender kreeg, het was gewoon compleet hetzelfde!

Nog eens gemaild en toen kreeg ik een mail terug waarin stond dat het aan de resolutie van mijn foto's lag (ze werden getrokken met een nikon D60) en dat ik tijdens het maken van de kalender moest gekeken hebben naar de kwaliteit van de foto's (op de voorbeelden zijn de foto's perfect!)

Nog eens teruggemaild dat het wel al te gemakkelijk is de schuld dan maar in de schoenen van de klant te duwen, ik kreeg geen reactie meer.

Voor mij GEEN VISTAPRINT meer!!!!!


door michel @ 14-10-2011 om 08:49
2/5 StarStar

Slechte ervaring, mensen aan de telfoon hebben geen verstand van zaken.Babykaart besteld waarop afwijkend zwart te zien t.o.v proef druk. Hierop wordt niet adequate gereageerd. Suut maar iets op een week later hebben ze nog niks. Ik bestel er nooit meer wat.

 


door (ex) klant @ 14-06-2011 om 14:13
1/5 Star

Betsellen doe ik er NOOIT meer.

Als je belt voor een vraag en je zegt dat je ergens niet mee eens bent wordt er gewoon doodleuk gezegd... Dan gaat u toch naar een drukker, en de hoorn wordt erop gegooid!!!!!!!

SUPER ASO !!!!!!!


door Tom @ 05-09-2010 om 19:25
2/5 StarStar

Erg agressieve marketing, veel verborgen kosten en lage kwaliteit spullen. Ik ga niet weer met ze in zee.


door Ton @ 17-04-2009 om 12:26
1/5 Star

Leuk programma aan producten.

Maar als je iets wilt veranderen in je account , dat lukt niemand!!

Contact via de telefoon,dat lukt niemand!!

Als je een wijziging op mail doorgeeft, dat lukt niemand!!

De communicatie verloopt via een computer!!

Jammer.


door Femke @ 28-01-2009 om 11:34
5/5 StarStarStarStarStar

Heb ik ook goeie ervaringen mee! Ik ben sinds kort voor mezelf begonnen en heb via vistaprint visitekaartjes besteld. Ik kreeg daar gratis een website en een e-mailadres bij die je een maand kan uitproberen en zonder problemen weer kunt opzeggen (zonder daarvoor iemand te hoeven bellen of mailen). Mijn eerste klanten zijn al binnen!


door Elke @ 14-12-2008 om 15:51
5/5 StarStarStarStarStar

Heel leuk bedrijf. Ik heb hier voor een opdracht voor school visitekaartjes bestelt en ze zijn aangekomen zonder problemen en helemaal hoe ik ze had gemaakt op de website! Je betaalt alleen de verzendkosten en je bent klaar. Erg leuk!



Heb jij al eens wat besteld bij deze shop? Deel deze ervaring met de rest van Nederland! Geef een rating en beschrijf de ervaring die je hebt. 

Uw Rating:
Uw Naam:
Uw E-mail: (wordt niet openbaar gemaakt)
Kleur van gras? (beveiliging test)
Ja, Shop Ervaringen.nl mag mij speciale aanbiedingen sturen!