Shopervaringen

Spreadshirt Ervaringen & Reviews

Iedere mens heeft ideeŽn. Velen daarvan passen op een shirt. Wij geven deze ideeŽn de speelruimte, die ze verdienen: op meer dan 100 verschillende kledingstukken kunnen Spreadshirt klanten hun fantasie vrije loop laten gaan. Met eigen motieven en teksten of met werken van andere ontwerpers. Wie zelf graag ontwerpt of meer aandacht voor zijn projecten wenst, kan bij Spreadshirt ook verkopen: in de eigen gratis Spreadshirt Shop. Van dit aanbod maken firma's en verenigingen, kunstenaars en Bloggers, kopstukken en privť-personen gebruiken: meer dan 400.000 Spreadshirt Shops zijn dag en nacht geopend.

door miriam @ 28-12-2015 om 05:35
2/5 StarStar

Artikel te last geleverd terwijl je wel tijdig mail krijgt dat t verzonden is. 2 weken later product pad binnen. Mail gestuurd dat ik t artikel retour wil sturen.  Zou volgens de site ook kunnen binnen 39 dagen. Krijg je een mail terug dat het niet retour gezonden kan worden en dat je 7.20 euro korting krijgt op een eerstvolgende bestelling . Artikel kon niet retour daar het een persoonlijk gedrukt artikel zou zijn.  Klopt echter niet want had gewoon artikel besteld via de site. Ik ben ontevreden over deze service. Ze voldoen niet aan de afspraken. 

 


door miriam @ 28-12-2015 om 05:35
2/5 StarStar

Artikel te last geleverd terwijl je wel tijdig mail krijgt dat t verzonden is. 2 weken later product pad binnen. Mail gestuurd dat ik t artikel retour wil sturen.  Zou volgens de site ook kunnen binnen 39 dagen. Krijg je een mail terug dat het niet retour gezonden kan worden en dat je 7.20 euro korting krijgt op een eerstvolgende bestelling . Artikel kon niet retour daar het een persoonlijk gedrukt artikel zou zijn.  Klopt echter niet want had gewoon artikel besteld via de site. Ik ben ontevreden over deze service. Ze voldoen niet aan de afspraken. 

Ik koop hier niets meer. Helaas te laat de ervaringen over dit bedrijf gelezen.  Had er anders op voorhand al niets gekocht.


door Jan @ 23-10-2015 om 19:06
3/5 StarStarStar

jammer dat het product niet netjes binnen de gegeven tijd (3-5 werkdagen) word geleverd. Dit is wel de reden waardoor ik toch ergens anders zal bestellen de volgend keer. Helaas jammer want de site zag er wel goed uit.


door Bjorn Ram @ 29-03-2012 om 15:06
5/5 StarStarStarStarStar

Service blijft perfect. Alle problemen worden binnen 24h opgelost. Je krijgt ook echte kwaliteitsprints, heb meerdere shirts die al jaren oud zijn maar de print blijft mooi. Laatst kwam er toch bij een vest de print los, sturen ze meteen een nieuw product. Ronduit super.


door van Gelder @ 05-02-2012 om 22:27
5/5 StarStarStarStarStar

door mees @ 26-01-2012 om 21:24
3/5 StarStarStar

Zitten er ook kosten aan als je een shirt wilt verkopen op je site? of is dat gratis? zo ja, hoe duur is het op een trui te kopen.


door c @ 21-12-2011 om 10:36
1/5 Star

Op 6 december een trui besteld voor mijn dochter.Was een kerstkado.Nooit geleverd.

Pakket is aangeboden bij een verkeerd adres en teruggestuurd.Gebeld ,gemaild,maar heb de trui nog steeds niet.

Ik heb de bestelling maar geannuleerd,nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg.

Geen aanrader dus!!


door Bjorn Ram @ 01-11-2011 om 02:14
5/5 StarStarStarStarStar

Al 10+ keer besteld, altijd snelle levering en bij klachten over het resultaat word je serieus genomen. Ze werken met je mee om een oplossing te vinden. Mail wordt binnen 24h beantwoord door personeel met kennis van zaken. Ronduit: Super!


door Rosie @ 09-08-2011 om 10:19
3/5 StarStarStar

Wacht nu al anderhalve week op mijn bestelling. Waar gisteren nog 'in productie' achter mijn bestelling stond, staat nu weer 'in wacht'. Dit klopt toch niet? Ik neem aan dat mijn betaling is ontvangen. Of zouden ze het hebben kwijtgeraakt?


door Nico @ 09-06-2011 om 08:48
1/5 Star

door Steven @ 30-05-2011 om 12:02
5/5 StarStarStarStarStar

Heb vaker shirts besteld bij Spreadshirt, nooit problemen gehad. Altijd binnen 3 of 4 dagen binnen, en prima kwaliteit. Grappig trouwens, die ANONIEM.. Fraude en oplichting, en dan nog gaan zeuren ;-)


door ANONIEM @ 04-04-2011 om 18:57
1/5 Star

HEB 100 BOKSERSHORTS BESTELD MET DOLCE & GABBANA ER OP GESCHREVE NOOIT AANGEKREGE IS VALS VALS!!!!!!!!!! WAS OM DOOR TE VERKOPE


door ANONIEM @ 04-04-2011 om 18:56
1/5 Star

1ste keer, 100 stuk shirts besteld. nooit aangekomen. geen geld terug gekregen. ik had op elke shirt een teken van armani gedaan en eronder EMPORIO ARMANI geschreven. ben ongeveer 4000 euro kwijt gespeeld. 

2de keer, nog is 100 boksershorts besteld. deze keer met D&G merk erop. en Dolce & Gabbana opgeschreven. nooit aangekomen. ben heel boos geworden. nog is ca. 4000 euro kwijt gespeeld.

3de keer, 100 badjassen besteld met een teipfawt erop: BURBERREY, merk een beetje bewerkt. 100 badjassen aangeleved gekregen. allemaal verkocht en 40000 euro winst gemaakt.

Sindsdien doe ik dit steeds. Ben echt zakenman geworden. van de straat naar de top. ik was eerst een bedelaar die een creditkaart had gevonden van iemand en de code toevallig wist. Nu ben ik zakenman die BURBERREY badjassen verkoopt. 

 


door Michelle @ 26-10-2010 om 14:42
5/5 StarStarStarStarStar

Afgelopen dinsdag een zelf ontworpen t-shirt besteld en gister binnengekomen.

Ik ben zeer tevreden over het resultaat van de print, want daar was ik toch een beetje bang voor hoe dat eruit zou komen te zien, maar ik ben echt super tevreden daarover!

Levering +
kwaliteit +


door Mark @ 20-07-2010 om 15:39
3/5 StarStarStar

Drie keer iets besteld, 1 keer geleverd, 1 keer geannuleerd (te late levering) en deze laatste keer kan een deel (weer niet) op tijd geleverd worden. Waarom zegt men er oveirgens niet bij, maar als het komt door een krappe voorraad, zou je dat online reeds bij bestellen kunnen vermelden, zoals bij de meeste e-shops.

Jasper hieronder, die ruimte te kort komt voor zijn wasgoed ervaringen, lijkt me een klant van het type "Wij Van WC-Eend", maar dat terzijde.


door Jasper @ 28-01-2010 om 13:39
5/5 StarStarStarStarStar

tekst valt weg, maar shirts waren dus besteld via 3w.vectoriousshirts punt nl


door Jasper @ 28-01-2010 om 13:36
5/5 StarStarStarStarStar

2 x een shirt besteld via

Deze worden ook gedrukt via spreadshirt.net. Beide shirts waren binnen een week binnen. De prijzen zijn prima en de kwaliteit van de opdrukken zijn uitstekend. Tijdens het bestellen inderdaad wel opletten of er bij het product staat of het groot dan wel klein uitvalt.

Beide shirts zijn nu zeker  >20 X gewassen en er is helemaal niks op aan te merken! (Wel binnenste buiten wassen en niet warmer dan 30 graden. En uiteraard opletten met strijken...)

Wel een aanrader dus!


door Pepijn Janssen @ 07-06-2009 om 17:33
1/5 Star

3 bestellingen gedaan.

1ste keer waren ze mijn betaling kwijt. Bleek allemaal goed gegaan te zijn maar wel 4 weken moeten wachten op levering.

2de keer shirt voor vriendin. Werd ander shirt geleverd dan besteld.

3de keer shirt besteld in maat 'M' wat te groot bleek voor een poedel. Inmiddels hebben ze op site vermeld dat dit model een maat kleiner uitvalt. En bedankt.

4e zojuist gedaan. Toen ik ging kijken in het rekeningenoverzicht bleek het shirt niet leverbaar. Simpel het design aanpassen op een ander model blijkt geen optie. Weg 30min dus.

Waarom ik er toch 4x intrapte? Omdat ik niet kan geloven dat zoiets eenvoudigs zo vaak fout kan gaan.

 

Geen aanrader dus!

 



Heb jij al eens wat besteld bij deze shop? Deel deze ervaring met de rest van Nederland! Geef een rating en beschrijf de ervaring die je hebt. 

Uw Rating:
Uw Naam:
Uw E-mail: (wordt niet openbaar gemaakt)
Kleur van gras? (beveiliging test)
Ja, Shop Ervaringen.nl mag mij speciale aanbiedingen sturen!