Shopervaringen

Artelight Ervaringen & Reviews

De webshop van Artelight heeft een ruim assortiment aan designlampen van vele bekende ontwerpers en fabrikanten. Je kan er lampen vinden van klassiek tot moden.

De meeste lampen worden al binnen 24uur geleverd, u krijgt 3% korting bij vooruitbetaling en er is zelfs kosteloze levering bij een besteding vanaf 500 euro.

Als nieuwe klant krijgt u tevens een tegoedbon van 5 euro, GRATIS!

door jarine @ 09-10-2010 om 20:58
1/5 Star

hier het zelfde! veel gezeik en ga er wat aan doen! 

ik weet inmiddels meer... email mij aub op jcvermeij@gmail.com, zodat we er iets gezamenlijk aan kunnen doen!

 

 

 


door ginus nusteling @ 03-09-2010 om 20:37
1/5 Star

Lampen besteld in juni 2010, betaald met creditcard: nooit iets ontvangen....dure cursus, ongelooflijk dat ik er instink. Ben in staat naar Herford te rijden: wie gaat er mee? Als er een curator is: wie kent ḿ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 


door Foske @ 09-08-2010 om 10:55
1/5 Star

Zie mijn eerdere review, per abuis staan er 3 sterren. Mijn rating voor Artelight is natuurlijk maximaal een ster, eigenlijk totaal geen ster.


door Foske @ 09-08-2010 om 10:45
3/5 StarStarStar

Ook ik heb eind april 2010 voor 140 euro een bestelling geplaatst, nooit iets vernomen, heb eind mei hun gemaild, ook niets vernomen, net geprobeerd te bellen: krijg keer op keer ingesprekstoon, hun site opent zich niet. Schandalig, vind dat hier werk van gemaakt moet worden. Wie is de curator?


door Sara Ulens @ 04-08-2010 om 11:03
1/5 Star

Ook ik heb begin mei een bestelling voor 591 euro geplaatst en meteen online betaald met kredietkaart, maar nooit iets ontvangen. Op 10 juni kreeg ik nog antwoord via e-mail dat er problemen met de levering waren en het nog 2 à 3 weken extra zou duren. Nu zijn ze onbereikbaar. Weet iemand wie de curator is en hoe die te bereiken is?


door Ruben @ 28-07-2010 om 11:13
1/5 Star

Artelight GmbH schijnt failliet te zijn. Na wat speurwerk op internet zijn er vele mensen de dupe geworden door vooruitbetaling. Ook ik ben voor €951,00 gedupeerd. Inmiddels heb ik via e-mail contact gezocht met de curator. Misschien dat het nog wat uithaalt maar ik ben er bang voor.


door carlijne @ 14-07-2010 om 19:48
3/5 StarStarStar

door carlijne @ 14-07-2010 om 19:47
1/5 Star

door Bert @ 28-06-2010 om 09:44
1/5 Star


Heb jij al eens wat besteld bij deze shop? Deel deze ervaring met de rest van Nederland! Geef een rating en beschrijf de ervaring die je hebt. 

Uw Rating:
Uw Naam:
Uw E-mail: (wordt niet openbaar gemaakt)
Kleur van gras? (beveiliging test)
Ja, Shop Ervaringen.nl mag mij speciale aanbiedingen sturen!