Shopervaringen

Megagadgets Ervaringen & Reviews

Megagadgets is de grootste gadgetwinkel met ruim 400 gadgets, kado en relatiegeschenken in 8 categoriŽn zoals gadgets, bar stuff, fun & games, lifestyle, outdoor, naughty stuff, kantoor en electronics. Megagadgets is gespecialiseerd in de detailhandel, distributie en marketing van de laatste en nieuwste gadgets en andere vernieuwende produkten. Megagadgets is altijd op zoek naar de gekste en mafste produkten, die er in deze wereld te krijgen te krijgen zijn. Megagadgets reist de hele wereld af op zoek naar produkten met een twist, die je inspireren of gewoon leuk zijn. Gadgets zijn leuke hebbedingen om voor jezelf te kopen en natuurlijk om kado te geven.

door De opgelichte @ 17-06-2016 om 10:37
1/5 Star

Zoals velen hierboven verschrikkelijk opgelicht door deze website. Zogenaamd 2 keer het artikel opsturen en vervolgens 1 keer afleveren maar je moet wel even 2 keer betalen met aanmaningskosten. 

En contact met deze website Megagadets is een drama, kastje naar de muur gestuurd. Medewerkers totaal onvriendelijk, zijn zo arrogant want wij als Megagadets maken nooit fouten. Dus u dom consumenten gewoon betalen anders allerlei incasso kosten enz.

 

MENSEN KOOP NIKS BIJ MEGAGADETS  (MEGAOPLICHTERS) VOOR JE T WEET BETAAL JE DINGEN DIE JE NIET HEBT ONTVANGEN


door boze klant @ 24-06-2015 om 16:05
1/5 Star

Na oneindig vaak bellen nog steeds geen pakket ontvangen
inmiddels telefoon rood gebeld bij DHL verhaal halen overmijn tracking nummer(s) over 1 pakket

Geen verklaring hebben ze ervoor en ik word van de kast naar de muur gestuurd tussen DHL en Megagadgets ik word er spuug zat van.

zondag bestelling gemaakt en elke dag krijg ik te horen van mega gadgets "het komt vandaag aan"

DHL zegt ze hebben nooit wat ontvangen nu zijn er 3 nummers / pakketten verstuurd (Aldus Megagadget)maar DHL heeft alleen 3 aanmeldingen gehad en geen fysiek product dus.

Ik raad deze webshop HEEL ERG AF
ik hoop dat ik mijn geld terug kan krijgen of als nog mijn pakket kan ontvangen!


door boze klant @ 24-06-2015 om 16:04
3/5 StarStarStar

Na oneindig vaak bellen nog steeds geen pakket ontvangen
inmiddels telefoon rood gebeld bij DHL verhaal halen overmijn tracking nummer(s) over 1 pakket

Geen verklaring hebben ze ervoor en ik word van de kast naar de muur gestuurd tussen DHL en Megagadgets ik word er spuug zat van.

zondag bestelling gemaakt en elke dag krijg ik te horen van mega gadgets "het komt vandaag aan"

DHL zegt ze hebben nooit wat ontvangen nu zijn er 3 nummers / pakketten verstuurd (Aldus Megagadget)maar DHL heeft alleen 3 aanmeldingen gehad en geen fysiek product dus.

Ik raad deze webshop HEEL ERG AF
ik hoop dat ik mijn geld terug kan krijgen of als nog mijn pakket kan ontvangen!


door Kristien @ 22-12-2014 om 16:27
1/5 Star

Nooit meer !!!

Elf dagen geleden besteld, en nog steeds niets aangekomen. Ook al werd er een leveringstijd van 48u beloofd.

Mails blijven onbeantwoord.

Zelf het vervoer gecontacteerd, omdat er via Megagadgets niets van respons kwam. Ik vind het niet normaal dat je als klant zelf je problemen moet gaan oplossen.


door Bert @ 04-11-2014 om 20:46
3/5 StarStarStar

Klote oplichters!!!


door Frederik @ 17-01-2012 om 11:36
1/5 Star

ONBETROUWBAAR!

koop hier nooi! De ene keer verzenden ze je bestelling, de andere keer niet.

Bij de tweede bestelling opgelicht voor 50 euro. Ze geven geen respons op e-mail en telefoonreacties. Oplichterspraktijk is het!!!


door Cindy H. @ 07-04-2011 om 11:40
5/5 StarStarStarStarStar

Hallo,

ik vind megagadgets echt een toffe winkel met super gave spullen voor iedereen! Ik moest laatst een grote bestelling doen voor een jublieum op mijn werk en het was inderdaad zoals beloofd op tijd geleverd

en vind ook net als angelo de dagaanbieding leuk om in de gaten te houden soms zitten er echt super leuke dingen tussen :P:P


Groetjes Cindy


door Angelo @ 28-09-2010 om 08:37
5/5 StarStarStarStarStar

Megagadgets is echtttt een leuke website. Ik kwam er per toeval een keertje op, en ik heb nu al 2 keer iets besteld. Voor moederdag en voor mijzelf :D. De dagaanbiedingen zijn ook wel hip :D. hoop dat de anti-gravity platform een keer in dagaanbieding komt!!!


door harrie happes @ 23-06-2009 om 13:31
1/5 Star

nog steeds niets


door harrie happes @ 23-06-2009 om 13:30
1/5 Star

ik heb nog niks gekregen ook al was het 1 week geleden besteld


door Karel @ 26-03-2009 om 12:31
5/5 StarStarStarStarStar

Super vette internetwinkel
hoe langer je op de site zit hoe meer gadgets je tegen komt

te gek


door Jeffrey @ 18-03-2009 om 12:09
5/5 StarStarStarStarStar

Hoef er niks bij te voegen

gewoon een Top Webshop

neem gerust een kijkje op de site ;)


door Pieter @ 18-03-2009 om 09:55
5/5 StarStarStarStarStar

ik was laatst op zoek naar een cadeaut voor mijn zoon,en het moest iets apart zijn,dus via een zoekmachine op internet kwam ik terecht bij megagadgets.nl,ik was echt verbaasd dat je zo veel keus had uit speelgoed,waarvan ik nog nooit wist dat die bestonden.Ik twijfelde nog over een aantal gadgets want haast alles is zo leuk en apart,daarom heb ik de klantenservice gebelt en werd ik zeer goed behandeld,ik heb zodoende meteen 3 cadeau's voor mijn zoontje gehaald,en ik heb ook stiekem eentje voor me zelf en mijn vrouw gehaald. daarnaast kwam het netjes verpakt aan. en ik kijk af en toe nog steeds op de site, erg bedankt megagadgets.
mvg.


door Pieter @ 18-03-2009 om 09:53
5/5 StarStarStarStarStar

Ik was laatst op zoek naar een cadeautje voor mijn zoon,en het moest iets apart zijn,want hij wilde niet wat al zijn vriendjes hebbe.dus via een zoekmachine op internet kwam ik terecht bij megagadgets.nl,ik was echt verbaasd dat je zo veel keus had uit speelgoed,waarvan ik nog nooit wist dat die bestonden. Ik was nog aan het twijfelen over een aantal gadgets want haast alles is zo leuk en apart.daarom heb ik de klantenservice gebelt en werd ik zeer goed behandeld,en geholpen. ik heb zodoende meteen 3 cadeau's voor mijn zoontje gehaald,en ik heb ook stiekem eentje voor me zelf en mijn vrouw gehaald. daarnaast kwam het netjes verpakt aan. en ik kijk af en toe nog steeds op de site, erg bedankt megagadgets
mvg.


door Peter @ 18-03-2009 om 09:46
5/5 StarStarStarStarStar

Ik was laatst op zoek naar een cadeautje voor mijn zoon, maar het moest iets heel apart zijn,want hij wilde niet wat al zijn vriendjes hebben. Dus via een zoekmachine op internet kwam ik terecht bij megagadgets.nl, ik was echt verbaasd dat je zo veel keus had uit speelgoed,waarvan ik nog nooit wist dat die bestonden. Ik was nog aan het twijfelen over een aantal gadgets want haast alles is zo leuk en apart, wat je niet zo gauw tegekomt bij een standaard speelgoedwinkel bij je om de hoek. daarom ik heb de klantenservice gebelt en ik werd zeer goed behandeld, en ze wisten al mijn vragen te beantwoorden. ik heb zodoende meteen 3 cadeau's voor mijn zoontje gehaald,en daarnaast ook stiekem eentje voor me zelf en mijn vrouw. daarnaast kwam netjes verpakt aan. en ik kijk af en toe nog steeds op de site, erg bedankt megagadgets
mvg.


door Klaas @ 16-03-2009 om 13:43
5/5 StarStarStarStarStar

Ik vind megagadgets.nl een top site
ik heb er vaak bestelt, wel voor 15:00 uur zodat je het de volgende dag voor je deur staat, en ik zal er vaak bestellen, want er is altijd wel een nieuwe gadget binnen, gewoon hebbe dingetjes,altijd leuk voor verjaardagen etc. de klantenservice is ook erg handig en vriendelijk,voor al je vragen staan ze open,werd meteen geholpe
tijdens de bestelling blijf je goed op de hoogte via mail
neem af en toe een kijkje op de site
bedankt megaggadgets ;)



Heb jij al eens wat besteld bij deze shop? Deel deze ervaring met de rest van Nederland! Geef een rating en beschrijf de ervaring die je hebt. 

Uw Rating:
Uw Naam:
Uw E-mail: (wordt niet openbaar gemaakt)
Kleur van gras? (beveiliging test)
Ja, Shop Ervaringen.nl mag mij speciale aanbiedingen sturen!